Det rigtige webhotel til din blog

Det er ikke helt unormalt, at mange personer køber et webhotel for, at lave sig en blog. Selvom der findes rigtig mange forskellige gratis platforme, som man kan blogge på, så er der bare så mange fordele ved, at gøre det på sit eget webhotel.

En af tingene som kan nævnes er, at du er meget mere fri. Der er ikke en masse regler, som fortæller dig, hvad du må skrive om, og hvad du ikke må skrive om. Du skal derfor ikke føle dig låst, og du kan komme ud med dine meninger, som du vil.

Hvis du vælger og bruge et blog system som WordPress, så kan det være en rigtig god ide, at søge hjælp til en start, hvis du ikke i forvejen har styr på det. Du kan dog også sagtens kaste dig ud i, at gøre det selv fra bunden af med WordPress, da det egentlig er et ret let system. Vores erfaring er bare, at der er mange ting, som man ikke ser, når man er helt nyt med WordPress. Derfor ender ens side tit med, at have en masse sikkerhedshuller, som selvfølgelig ikke skal være der. Det kan godt være, at det bare er en lille privat blog, men det er stadig rigtig ærgerligt, hvis den skulle gå hen og blive hacket. Derfor anbefaler vi, at du køber dit webhotel et sted, hvor de har styr på deres sikker her. Her kan vi blandt andet nævne Unoeuro, som også har en rabatkode, så du får 3 måneder gratis hosting oven i dit køb. På findhosting kan du også se sammenligning af mange forskellige udbydere i Danmark.

Udover det kan det være en rigtig god ide, at kigge på nogle forskellige services der foretager sig backup af wordpress, så du altid kan gå tilbage til en gammel backup, hvis uheldet skulle være ude. Denne del er næsten uundværlig, hvis det er en større side eller en side for en virksomhed, da det kan koste dem dyrt, hvis deres side er nede i lang tid.

Kommentarer lukket til Det rigtige webhotel til din blog

Filed under Random artikler

Comments are closed.