En oversigt over de forskellige måltidskasser

Det voksende marked for online-handel i Danmark har nu endelig for alvor også ramt dagligvarehandlen, hvor især de samlede løsninger med måltidskasser har vundet stort indpas i danskernes bevidsthed. Dette er der naturligvis en række gode grunde til: Du får dækket dine behov i forhold til kostpyramiden, du får sund og varieret kost, og du sparer tid i din travle hverdag! Disse gode grunde træffer i høj grad beslutningen for dig, men hvis du er ny indenfor den store verden af måltidskasser, så kan det være svært at skabe sig et overblik over alle de løsninger, der er. Denne oversigt vil vi derfor gerne give dig herunder! Du kan desuden læse mere om måltidskasser på en dedikeret hjemmeside som mad-til-døren.dk/maaltidskasser.

Måltidkasser med forskelligt indhold og fokus

Ligesom vi, som mennesker, har forskellige ting, vi går op i, så har de forskellige måltidskasser også fokus på forskellige ting. Disse er ofte afspejlet i udbyderens profil og markedsføring, og som oftest er du ikke i tvivl om, hvad de forskellige udbydere står for. Dette fokus har vi også lagt ind i oversigten, der således kan hjælpe dig til et kvalificeret valg af måltidskasse.

Måltidskasser fra Aarstiderne

Med en måltidskasse fra Aarstiderne er du sikret 100 % økologi i alle de produkter, som er inkluderet i deres kasse. Du får gennem Aarstidernes hjemmeside mulighed for at vælge i mellem mere end 10 forskellige måltidskasser, der alle har forskelligt fokus, som f.eks. ”Børnefamiliekassen” og ”Den veganske måltidskasse”, der relaterer sig til de angivne målgrupper. Der er med andre ord tænkt meget over, at de retter, som råvarerne skal bruges til, er relevante for netop dig som forbruger, og du er sikret en sund og varierende kost, der passer til enhver livsstil. Aarstiderne er en af de mest etablede udbydere på markedet, og de præsterer godt på alle parametre – undtaget prisen, der er relativt høj pga. fokus på økologi!

Måltidskasser fra Skagenfood

Skagenfood er en relativt ny spiller på markedet for måltidskasser, og de har valgt at satse mere bredt end f.eks. Aarstiderne. Det klare fokus i kasserne fra Skagenfood er dog naturligvis fisk og skaldyr, som de i forvejen producerer til det almindelige marked. Du får mulighed for en meget alsidig måltidskasse, der dækker alle dine behov – om du leder efter en kasse af utrolig høj kvalitet, eller en måltidskasse med retter, der kan laves indenfor 30 min. Denne alsidighed er utrolig dejlig at have, hvilket gør måltidskasser fra Skagenfood rigtig solide. Herudover kan kasserne fås på 3-, 5- eller 7-dages basis, og priserne er rimelige i forhold til dette!

Måltidskasser fra Den Grønne Asparges

Den sidste udbyder i denne guide er Den Grønne Asparges, der også skiller sig positivt ud. Her kan du få måltidskasser til henholdsvis 3 eller 4 dage, der indeholder kødretter, grønsagsretter og fiskeretter. Den Grønne Asparges udmærker sig ved deres fokus på helt friske råvarer, hvilket bestemt kan smages i de retter, som du får opskrifter til at lave. Herudover er de ikke voldsomt dyre i forhold til andre løsninger, hvilket i den grad gør dem attraktive!

Vi ønsker dig god appetit med din nye måltidskasse!

Kommentarer lukket til En oversigt over de forskellige måltidskasser

Filed under Forbrug og shopping

Comments are closed.