Sådan ser du alle de nyeste tv programmer

Et af de største problemer med danske tv pakker, er at der sjældent er nogen kanaler der viser de helt nye serier. Det er for mange et kæmpe problem, da det er træls at være flere sæsoner bagefter i ens yndlingsserie. Der findes dog alternativer til de normale tv pakker, hvor du kan finde serier i nyere udgaver end hos de danske kanaler. Hvis du gerne vil se en oversigt over markedet for tv pakker, så klik dig ind hos Watzmenow.tv/tv-pakker

1. Streaming

Hvis du ligesom så mange andre er helt og aldeles skudt i HBO’s serier, så er det en oplagt mulighed at bruge ca. 79 kr i måneden på at købe et abonnement hos HBO, så du kan se serierne på samme tid som amerikanerne. Ligeledes har den amerikanske version af netflix også en masse nye serier, som man ikke har adgang til i DK. Dette kan du løse vha. proxies, således at du kan tilgå den amerikanske version. Du kan google dig til hvordan du gør. Der er mange måder at løse det på i hvert fald.

2. Illegale metoder

Hvis du er ligeglad med at du reelt set bryder loven ved at downloade dine favorit serier, så er der altid muligheden for at finde de nyeste serier ved at få adgang til en side som gør disse downloads tilgængelige. Der er rigtig mange dansker der benytter denne metode, da der ikke er nogen samlet streaming løsning eller tv pakke der viser alle de nyeste og mest populære tv serier. Der er i hvert fald et kæmpe hul i markedet, hvis nogen kunne tænke sig at hoppe ind på det.

VI anbefaler selvfølgelig ikke at benytte sig af illegale metoder til at få dit seriefix. Det er altid en god idé at støtte streamingtjenesterne og dem der laver serierne selv. De har brug for pengene til at fortsætte produktionen af serierne og driften af streaming!

Billede taget fra: Matthew Keys, Flickr

Kommentarer lukket til Sådan ser du alle de nyeste tv programmer

Filed under Tv, Fjernsyn og Streaming

Comments are closed.